Film Office

Altea és un enclavament especial que sempre ha sigut apreciat per artistes de totes les disciplines, sent en múltiples ocasiones plató de produccions de caràcter audiovisual.

Aquest tipus de promocions per a la nostra localitat sempre han sigut ben rebudes i s’ha intentat col·laborar amb la realització de les mateixes en tot el possible.

Amb l’objectiu de promoure, impulsar i fomentar el sector audiovisual en el municipi l’any 2009 es van iniciar els tràmits per a crear Altea Film Office, mitjançant un conveni amb la Ciutat de la Llum.

Encara que les produccions han anat en augment en la nostra localitat, no existia una Ordenança específica que regulara aquesta activitat i atorgara un millor funcionament, tant d’aquest servei, com per a facilitar l’arribada de produccions audiovisuals, que tant reporta en l’economia local i en la promoció turística.

Per sol·licitar permís, el tràmit es troba a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea.

Pot contactar amb l’Altea Film Office al mail filmoffice@altea.es, al telefón 965845706 o a les xarxes socials @FilmOffice.Altea 

https://www.instagram.com/filmoffice.altea

Estem fent un catàleg de localitzacions privades de rodatge a Altea.

Si tens una habitatge, apartament, magatzem, finca, hotel, espai d’esdeveniments, instal·lació esportiva, hostal o un altre espai per a llogar pots fer part de nostre catalogue i veure el teu espai com a escenari d’una producció, només has de descarregar el següent formulari, emplenar-lo i enviar-lo al nostre correu.

Scroll to Top