Política d’accessibilitat

L’Ajuntament d’Altea fa un esforç constant perquè els nostres llocs web siguin de fàcil accés i ús per a tothom. Seguim les regles i pautes d’Accessibilitat del Contingut a la Web (WCAG 2.0) produïdes pel World Wide Web Consortium (W3C).

Les Pautes dAccessibilitat del Contingut a la Web són un conjunt de punts de verificació i pautes que ajuden a garantir que les pàgines web estiguin dissenyades i escrites de manera correcta. Alguns exemples són:

  • Les imatges han de tenir un text alternatiu.
  • El contrast de color entre el primer pla i el fons ha de ser notable.
  • Possibilitat dajustar la mida del text segons les preferències de lusuari.
  • Les capçaleres s’han d’usar correctament i tenir un propòsit.
  • Els enllaços han de tenir sentit per ells mateixos.
  • Els quadres i les taules s’han d’usar per dissenyar informació que expressa diferents valors i han de tenir encapçalaments i resums adequats.

La nostra meta és aconseguir el compliment d’estàndards AA a tot el nostre lloc. També busquem oportunitats per complir estàndards AAA.

Observacions i Suggeriments

Estem compromesos a proporcionar accés a totes les persones, amb discapacitats o sense. Si teniu algun problema en utilitzar el nostre lloc web, comuniqueu-vos amb nosaltres i proporcioneu la URL (adreça de la pàgina web) del material al qual va intentar accedir, el problema que va experimentar i la seva informació de contacte. Farem tot el possible per respondre-us i proporcionar-vos la informació que esteu buscant.

Scroll to Top