Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Presentació llibres “Jupiter & Weithy O’Landrie”– Altea, llibres a la tardor 2022

November 8, 2022 @ 08:00 - 17:00

Presentacio llibres

1-des-22  |  19.00 h  |  Biblioteca P. Altea

Acte en castellà

Presentació del llibre “Jupiter & Weithy O’Landrie” en el cicle “Altea, llibres a la tardor 2022“.
Autora: Unai R. L.

El terrible i violent regnat de Kee Mad Dog va durar llargues i sanguinàries dècades. Va ser el gran i admirat mafiós irlandés de la Costa Aquest dels Estats Units.
Un dia qualsevol de 2015, la irrefrenable i menyspreable ambició de Cheslav —el fill primogènit de Nikolái Koyevsky, el temible i hostil cap de la màfia roja de Little Odessa, Brooklyn— li va portar a prendre la insensata, dolenta i estúpida decisió d’endinsar-se de ple en la gola del llop, en les turbulentes i térboles aigües dels baixos fons del sud de Boston, on va començar a vendre la seua mercaderia il·lícita a esquena de Keegan O’Landrie, amo i senyor de Míchigan i Massachusetts.
Les coses es van torçar de manera inevitable i la sang va arribar al riu. Després de lliurar-se una guerra sense quarter entre russos i irlandesos, Jupiter i Weithy O’Landrie, els fills de Kee Mad Dog, els qui regnaven amb mà de ferro a Boston i Detroit, van decidir acordar una treva de pau amb el despietat capo rus de Nova York —Nikolái Koyevsky—, amb l’única intenció de detindre la brutal i cruel massacre que s’havia iniciat durant el sagnant estiu de 2016 després de la mort de Keegan O’Landrie i Cheslav Koyevsky.
Tots dos bàndols havien perdut molt. Però… quant duraria realment la pau? Ningú ho sabia, ni tan sols ells. Era una bomba de rellotgeria a punt d’esclatar. Una fotuda i fastigosa espiral de violència i mort els acabaria engolint cap a l’interior d’un brut i macabre joc de “”vendettas””.

Llibres a la Tardor

Details

Date:
November 8, 2022
Time:
08:00 - 17:00

Venue

Altea, Alicante Spain + Google Map
Scroll to Top