Pàgina Oficial d'Altea

versió accesible
« Volver
16.11.15

L'Ajuntament d'Altea convoca un minut de silenci en senyal de condol i solidaritat amb el poble francés

A les 12:00 hores de hui l'Ajuntament d'Altea ha convocat un minut de silenci, en les seus dels edificis i dependències públiques, en senyal de condol i solidaritat amb el poble francés. La concentració ha estat encapçalada per l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares, a la que també s'han sumat els membres de la Corporació Municipal, els treballadors de l'Ajuntament, així com veïns i veïnes d'Altea. Les banderes de l'Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.

Passat dissabte la Corporació Municipal de l'Ajuntament d'Altea, encapçalada pel seu alcalde, Jaume Llinares, i seguint la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, FVMP, convocava ja una concentració silencionsa a les 19 hores a la plaça de l'Ajuntament, per mostrar el condol i la solidaritat amb el poble francés davant els atemptats ocorreguts la nit de divendres a París. A l'encontre es van sumar prop de 300 veïns i veïnes d'Altea, que van voler mostrar el seu suport a la població de França davant aquestos atemptats.

Imma Orozco, primera tinent d'Alcalde, va llegir un manifest en valencià, castellà i francés, amb el que l'Ajuntament d'Altea mostrava el seu ferm rebuig davant d'aquest tipus d'actes terroristes. Així mateix, les banderes de l'Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.