Pàgina Oficial d'Altea

versió accesible

Informació del centre

El Centre Cultural Juvenil, és un servei municipal d'Informació Juvenil dependent de l'Àrea de Joventut i Esports de l'Ajuntament d'Altea. El Servei està situat al nou edifici destinat als jóvens, situat a la ciutat esportiva d'Altea (carrer la Tella).

L'objectiu és ser punt de referència per als jóvens d'Altea, donant un servei d'informació, orientació i assessorament a la joventut en temes del seu interés des d'una perspectiva generalista i pluridisciplinar. A més d'oferir un espai perquè els joves puguen desenvolupar en ell activitats d'oci i temps lliure.

 

Els nostres serveis

Informar i documentar els joves sobre temes o assumptes d'interés: ocupació, cursos, beques, oposicions, concursos, viatges, esport, salut, educació, habitatge, agenda juvenil, carnets juvenils, informació de programes europeus, foment de l'associacionisme... I oferir activitats d'oci i temps lliure variades i alternatives adaptades a les necessitats dels jóvens.

 

Instal·lacions

Els joves a Altea són una part importantíssima del nostre teixit social, per tan,t es mereixen llocs de reunió i d'oci. Per això a Altea disposen de l'edifici del Centre Cultural Juvenil, inaugurat al gener de 2012 i de la Finca Santa Bàrbara, un entorn agradable que combina la tranquil·litat i la naturalesa en quasi 80.000 m2.

El centre juvenil és un edifici de dues plantes, en el qual es pot trobar una sala d'usos múltiples amb zona de relax amb: sofàs, televisió, projector, billar i dos futbolins, a més d'una biblioteca de revistes. Connectat amb aquesta sala es troba la zona de màquines de café, aigua o snacks, amb taules per asseure's còmodament. Seguint amb la planta baixa, hi ha dues aules que s'utilitzen per realitzar cursos i conferències , els serveis i finalment les oficines del personal d'informació. En la planta de dalt hi ha una única sala multiusos amb serveis, perfecta per a festes, tallers, dinàmiques...

 

 

Tarifes

 €/Hora€/dia
Saló recreatiu 50,00€  
Aula 2 15,00€ 40,00€
Aula 1 20,00€ 50,00€
Sala multiusos  30,00€ 90,00€

 

On Trobar-nos

Adreça: Carrer la Tella (Ciutat esportiva) 03590 Altea (Alacant)
Telèfon: 96 584 13 34
E-mail: altea.deportes@cv.gva.es

L'horari pot variar amb rapidesa, per aixe la Juventud (Gobierno central)

Normativa d'habitatge: www.mviv.es
Renda bàsica d'emancipació: www.ivvsa.gva.es
Telf. Joven: 902 25 20 20 Prop: 112
Centre de Salut Sexual I Reproductiva d'Altea, Dimarts, dimecres i divendres:
Telèfon: 96 688 00 25 ext 256
Directe: 96 585 51 81
Telèfon Sexualitat de l'IVAJ: 902 25 20 20

Formulario